dinsdag 22 juni 2010

Cursus Spaans en Spaans koken

Een leer- en doevakantie in een gerestaureerde herenboerderij op het platteland van de Catalaanse provincie Girona. Spaans en de Spaanse keuken is een intensieve taalcursus en tegelijkertijd een leerzame kookcursus, georganiseerd door Bosch & Barnsdale. 25 uur Spaans praten en Spaans koken, van zondagmiddag tot vrijdagmiddag. U krijgt les van een gediplomeerde taaltrainer Spaans van Bosch & Barnsdale Business Language Training. Vóór de lunch krijgt u drie uur taalonderwijs. De lunch wordt bereid door een professionele Spaanse kok, die in helder en begrijpelijk Spaans uitlegt welke typisch Spaanse gerechten op het menu staan. En natuurlijk kunt u ook deelnemen. Bovendien krijgt u aan het eind van de cursus alle recepten van de geserveerde gerechten mee naar huis.

De Spaanse keuken is één van de belangrijkste grondleggers van het Mediterrane Dieet, dat wordt beschouwd als één van de gezondste ter wereld en voorkomt onder andere hart- en vaatziekten. Dit komt doordat het eetpatroon vooral bestaat uit vis, olijfolie, zeevruchten, groenten, peulvruchten en mager vlees en met name door de sterke voorkeur voor verse producten van hoge kwaliteit.

U kunt nu zelf aan de slag als mediterrane kok met de cursus Spaans en Spaans koken. De kosten voor de cursus bedragen 2.090 euro voor twee personen. Deze prijs is inclusief lunch en exclusief logies.

Een blog over taal in Barcelona


Bosch & Barnsdale, de Spaanse vestiging van het Instituut Jeroen Bosch, houdt vanaf vandaag een eigen blog bij. Een blog met de titel Spaans in Barcelona over taal in de Catalaanse hoofdstad. Bosch & Barnsdale is gespecialiseerd in het verzorgen van taalcursussen zakelijk Spaans en Catalaans op maat. Dat houdt in dat u met uw taaltraining kunt starten wanneer u maar wilt. De taalcursussen Spaans van Bosch & Barnsdale kunnen worden gevolgd op ons instituut in Barcelona of op locatie, dat wil zeggen in uw appartement, in uw hotel of in het huis van uw gastgezin. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een intensieve cursus Spaans bij de docent thuis. Al onze docenten zijn hoog opgeleide native speakers, gespecialiseerd in het verzorgen van zakelijke taalcursussen Spaans voor anderstaligen.